Rakan Kongsi Utama “Plus500 Brumbies”
Juara Kejohanan Super Ragbi Australia 2019

Berdagang Saham, Matawang Kripto, Indeks, Komoditi, Forex dan Pilihan melalui perkhidmatan CFD kami

Tawaran Eksklusif
bagi peminat Brumbies

Platfrom perdagangan kami menawarkan instrumen-instrumen kewangan multi aset daripada satu pelbagai pasaran di serata dunia.

Bagaimana untuk menerima bonus saya?

"Perkongsian dengan Plus500 membolehkan kedua-dua parti untuk memperkembangkan jenama masing-masing ke dalam pasaran yang berlainan. Kami telah mencapai kemajuan yang besar semenjak Plus500 menjadi Rakan Kongsi Utama kami dan kami amat bergembira bahawa syarikat ini sedar akan hala tuju kami sebagai sebuah organisasi dan sebuah pasukan ragbi, serta mengambil keputusan untuk meneruskan kerjasama dengan kelab kami."

Phil Thomson, Ketua Pegawai Eksekutif Brumbies.

"Kami berbangga untuk menjadi Rakan Kongsi Utama bagi satu pasukan ragbi yang begitu terkemuka seperti Brumbies, yang telah membina satu reputasi yang begitu kuat sepanjang 25 tahun yang lalu. Brumbies adalah gandingan semula jadi bagi kami kerana Australia menwakili salah satu pasaran utama kami, pada masa yang sama, pasukan ini juga berkongsi mentaliti kemenangan dan semangat berusaha demi kejayaan.”

Asaf Elimelech, Ketua Pegawai Eksekutif Plus500.

Tablet menunjukkan platform perdagangan Plus500

Perdagangan di hujung jari anda

Berdagang dimana jua, pada bila-bila masa dengan menggunakan pelbagai platform kami.

Mengapa Plus500?

Platform Ringkas & Intuitif

Spread Kompetitif

Tanpa komisen

Dibenarkan dan Diregulasi

Perlindungan Baki Negatif

Sokongan Dalam Talian 24/7

Sentiasa ingat bahawa CFDs adalah produk berleveraj dan boleh menyebabkan kerugian kepada keseluruhan modal anda. Perdagangan CFD mungkin tidak sesuai bagi sesetengah pelabur. Sila pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko yang terlibat. Iklan ini masih belum disemak oleh Penguasa Kewangan Singapura.

Sokongan 24/7
Perlukan Bantuan?
Sokongan 24/7