Rakan Kongsi Utama “Plus500 Brumbies”
Juara Kejohanan Super Ragbi Australia 2019

Berdagang Saham, Indeks, Komoditi, Forex dan Pilihan melalui perkhidmatan CFD kami

Tawaran Eksklusif
bagi peminat Brumbies

Platfrom perdagangan kami menawarkan instrumen-instrumen kewangan multi aset daripada satu pelbagai pasaran di serata dunia.

Bagaimana untuk menerima bonus saya?

"Dengan sukacitanya kami mengalu-alukan penyertaan Plus500 bersama kami. Kami herhasrat benar untuk meleveraj sokongan mereka bagi sukan di seluruh dunia dan dalam proses meluaskan jenama global Brumbies yang kuat. Plus500 adalah perniagaan yang dihormati dan kami amat bersuka-cita untuk menjadi sebahagian daripada pasukan yang sama."

Simon Chester, Pengurus Besar - Komersial Brumbies.

"Kami berbangga untuk bekerjasama dengan satu pasukan ragbi yang begitu terkemuka seperti Brumbies, yang telah menubuhkan suatu salasilah yang begitu kuat sepanjang dua puluh tahun yang lalu. Brumbies adalah gandingan semula jadi bagi kami kerana Australia menwakili salah satu pasaran utama kami, pada masa yang sama, pasukan ini juga berkongsi mentaliti kemenangan dan semangat berusaha demi kejayaan.”

Asaf Elimelech, Ketua Pegawai Eksekutif Plus500.

Komputer bimbit dengan syot layar aplikasi Plus500.

Perdagangan di hujung jari anda

Berdagang dimana jua, pada bila-bila masa dengan menggunakan pelbagai platform kami.

Mengapa Plus500?

Platform Ringkas & Intuitif

Spread Kompetitif

Tanpa komisen

Dibenarkan dan Diregulasi

Perlindungan Baki Negatif

Sokongan Dalam Talian 24/7

Sentiasa ingat bahawa CFDs adalah produk berleveraj dan boleh menyebabkan kerugian kepada keseluruhan modal anda. Perdagangan CFD mungkin tidak sesuai bagi sesetengah pelabur. Sila pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko yang terlibat. Iklan ini masih belum disemak oleh Penguasa Kewangan Singapura.

Sokongan 24/7
Perlukan Bantuan?
Sokongan 24/7