Plus500 - Penaja Utama
Atlético de Madrid

Juara Liga Europa 2017-18

Berdagang Saham, Matawang Kripto, Indeks, Komoditi, Forex dan Pilihan melalui perkhidmatan CFD kami

Tawaran eksklusif untuk peminat
Atlético de Madrid

Platfrom perdagangan kami menawarkan instrumen-instrumen kewangan multi aset daripada satu pelbagai pasaran di serata dunia.

Bagaimana untuk menerima bonus saya?

Kami berbesar hati untuk menjadi rakan kongsi Plus500 yang berkongsi matlamat kami dalam mencapai inovasi dan pembaikan yang berterusan. Ini merupakan tempoh yang menarik bagi kelab sebagai - seperti Plus500 - Kami melebarkan jejak langkah antarabangsa kami. Kami percaya perkongsian kami bersama Plus500 menyokong kepada kemajuan kami, dan kami berharap dapat meneruskan perjalanan ini bersama mereka.

Miguel Ángel Gil Marin, Ketua Eksekutif Atlético de Madrid

"Kami mula terlibat bersama Atlético pada 2015 dan ia adalah suatu pengalaman hebat sebagai penyokong salah satu kelab bola sepak terhebat dalam dunia dan juga mengetahui lebih mengenai bandar Madrid yang hebat. Kami berasa bangga dapat bersekutu dengan kelab bola sepak yang begitu terkenal dan yang berusaha demi kejayaan, dengan pemain-pemain berbakat, dengan warisan yang kukuh dan satu rekod panjang sebagai pemenang."

Asaf Elimelech, Ketua Pegawai Eksekutif Plus500.

Komputer bimbit dengan syot layar aplikasi Plus500.

Perdagangan di hujung jari anda

Berdagang dimana jua, pada bila-bila masa dengan menggunakan pelbagai platform kami.

Mengapa Plus500?

Platform Ringkas & Intuitif

Spread Kompetitif

Tanpa komisen

Dibenarkan dan Diregulasi

Perlindungan Baki Negatif

Sokongan Dalam Talian 24/7

Sentiasa ingat bahawa CFDs adalah produk berleveraj dan boleh menyebabkan kerugian kepada keseluruhan modal anda. Perdagangan CFD mungkin tidak sesuai bagi sesetengah pelabur. Sila pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko yang terlibat. Iklan ini masih belum disemak oleh Penguasa Kewangan Singapura.

Sokongan 24/7
Perlukan Bantuan?
Sokongan 24/7