Bagaimana saya boleh mengelak daripada Panggilan Margin?

Para pelanggan patut sentiasa memantau baki mereka dan memastikan mereka mempunyai dana yang mencukupi didalam akaun perdagangan mereka untuk mengekalkan kedudukan terbuka mereka. Tambahan lagi, para pelanggan boleh meminta untuk menerima pengumuman melalui e-mel/SMS/Push apabila ekuiti akaun mendekati jumlah nilai margin pengekalan. Untuk berbuat demikian, klik pada “Akaun” → “Pemberitahuan” atau jika anda menggunakan aplikasi bimbit, klik pada “Menu” → "Isyarat harga” → ”Pemberitahuan”.

Perkhidmatan ini adalah percuma dan dihantar melalui telekomunikasi awam, maka kami tidak dapat menjamin bahawa anda pasti menerima pemberitahuan ini. Untuk maklumat lanjut, sila baca “Adakah anda menawarkan perkhidmatan Pemberitahuan?

Tidak dapat menemui jawapan kepada soalan anda? Hubungi Kami!
E-mel Hubungi Kami +65 31389075

Sentiasa ingat bahawa CFDs adalah produk berleveraj dan boleh menyebabkan kerugian kepada keseluruhan modal anda. Perdagangan CFD mungkin tidak sesuai bagi sesetengah pelabur. Sila pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko yang terlibat. Iklan ini masih belum disemak oleh Penguasa Kewangan Singapura.