Perlindungan Wang Pelanggan

Anak-anak syarikat Plus500 diberi kuasa dan dikawal selia di dalam bidang kuasa dimana mereka beroperasi, dan mematuhi kesemua peraturan wang pelanggan.

Deposit-deposit anda akan dikategori sebagai wang pelanggan, dan diberi perlindungan maksimum mengikut kewajiban kawal selia. Wang pelanggan adalah dipegang di dalam akaun amanah yang berasingan, dan dikendalikan mengikut kewajiban kawal selia. Plus500 tidak menggunakan wang pelanggan untuk perlindungan nilai, atau sebarang tujuan pelaburan mahupun perniagaan.

Perlindungan sekiranya Plus500 dibubarkan: Wang pelanggan adalah dipegang di dalam akaun amanah yang berasingan. Di dalam keadaan sedemikian, deposit-deposit ini akan diberi segala perlindungan undang-undang yang diberikan kepada wang amanah. Untuk maklumat lanjut, sila ikuti pautan ini.

Tidak dapat menemui jawapan kepada soalan anda? Hubungi Kami!
E-mel

Sentiasa ingat bahawa CFDs adalah produk berleveraj dan boleh menyebabkan kerugian kepada keseluruhan modal anda. Perdagangan CFD mungkin tidak sesuai bagi sesetengah pelabur. Sila pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko yang terlibat. Iklan ini masih belum disemak oleh Penguasa Kewangan Singapura.