Apa itu Rebat?

Rebat adalah hadiah yang anda dapat berdasarkan aktiviti perdagangan anda dan mengikut terma dan syarat rebat. Anda akan ditambah ke dalam program rebat secara automatik, dalam 12 hari selepas deposit pertama anda - tanpa memerlukan usaha yang lain daripada anda. Apabila di dalam program ini, anda boleh mula mengumpul rebat bagi setiap dagangan yang anda lakukan! Di penghujung setiap minggu, anda boleh menebus rebat yang telah and kumpul dengan mengklik butang ‘Tebus’ di bawah ‘Rebat’ (Menu → Pengurusan Dana → Rebat), dan amaun ini akan ditambah ke dalam akaun anda sebagai bonus.
Anda boleh menyemak rebat yang telah dikumpul dan juga terma-terma penebusan serta tarikh luput di dalam Akaun Rebat anda. T&S penuh boleh dijumpai dalam platform perdagangan di bawah Dana → Rebat → Ketahui Lebih Lanjut.

Tidak dapat menemui jawapan kepada soalan anda? Hubungi Kami!
E-mel Hubungi Kami +65 31389075

Sentiasa ingat bahawa CFDs adalah produk berleveraj dan boleh menyebabkan kerugian kepada keseluruhan modal anda. Perdagangan CFD mungkin tidak sesuai bagi sesetengah pelabur. Sila pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko yang terlibat. Iklan ini masih belum disemak oleh Penguasa Kewangan Singapura.